Yleinen

12 tunnin ajomatkan jälkeen lomalla

Neljä lasta ja 12 tuntia autossa ei kuulosta houkuttelevalta. Pienin 10kk vauva ja vanhin reilu 7.v. Mutta arvatkaapa mitä! Meidän automatka meni äärimmäisen hyvin. Etenkin kun ottaa huomioon että ekan kerran kysyttiin ”milloin ollaan perillä” 3 kilometriä kotipihasta 🤣 5.50 startattiin kotipihasta ja perillä oltiin yhdeksän maissa illalla.

Pysähdyttiin kolme kertaa, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä. Ekat kunnon itkut tuli Oulun kohdalla, eli tosi hyvä suoritus ja olen todella ylpeä näistä lapsista miten kärsivällisesti he matkustivat. Konsta nukkui yhteensä varmaan 4-5 tuntia, Santeri pari tuntia, Silja ja Kassu eivät nukkuneet ollenkaan, vaikka lähdettiin puoli kuuden aikaan aamulla.

En väitä että matka olisi mennyt kuin tanssi ilman yhtään kinaa tai ahdistumista, mutta näillä lähtökohdilla erittäin hyvin. Mukana oli paljon eväitä ja tietokone josta lapset katsoivat elokuvia. Vastasin valehtelematta varmaan 100 kertaa milloin ollaan perillä-kysymykseen sekä ratkoin monen monta riitaa kun toinen potkaisi toista, tai katsoi väärällä tavalla 😅 Paluumatka tehdään hyvin todennäköisesti yötä vasten, paljon kivempi lapsille näin.

Meidän mökki on ihana ja aivan huikealla paikalla. Täällä on takka, ulkoporeamme sekä pihasta lähtee luontopolkuja ja tunturiin pääsee kävelemällä.

Ollaan siis oltu täällä pari päivää ja käyty ravintola Tuikussa, gondoleilla Levin huipulla sekä joulupukin mökissä. Liikennepuistossa lapset pääsivät ajelemaan polkuautoilla sekä hyppimään trampoliineilla. Parasta kun ei ole mitään suunnitelmia Rovaniemen joulupukin kylä vierailua lukuunottamatta, voimme tehdä tai olla tekemättä oman mielemme mukaan.

Olisiko jotain vinkkejä Levin kesään lasten kanssa?

Matkasta päivittelen myös instassa 😘

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.