Yleinen

9 kuukautisen huikea kehitys

Meidän 9 kuukautinen konttaa, nousee seisomaan ja osaa mennä pois istuma-asennosta. ja tämän kaiken hän oppi viikossa. Siis viikossa!! Miten voi olla mahdollista. Ensin hän on pienen pieni vauva ja ihan yhtäkkiä osaakin jo kaikenlaista.

Konsta on meidän lapsista kehittynyt kaikista maltillisimmin, muut ovat jo tässä iässä kävelleet tukea vasten kovaa vauhtia. Minusta on ollut ihana pitää hänet vauvana näin kauan, mutta huomaan kyllä, että heti kun nousee pystyyn vaikuttaa niin paljon isommalta.

Ja sitä seisomistahan harjoitellaan koko ajan kaikkialla ja kaikkea vasten, hieman raskasta sanoisinko. Laskeutua ei osata, joko kaatuu tai huutaa niin pitkään että joku tulee auttamaan. Onneksi tiedän, että tämä menee melko pian ohi kun oppii itse laskeutumaan.

Uniin uudet taidot eivät onneksi ole menneet. Ei nouse pinnasänkyä vasten seisomaan illalla eikä yöllä, sitä odotellessa kun tajuaa että sieläkin voi seistä. Ja todennäköisesti niin tapahtuu ensi yönä kun nyt ääneen tämän sanoin… 🙈

Nämä Konstan kehitysaskeleet tuntuvat jotenkin ihan super hyviltä. Meillä on mahtunut hänen pienen elämän varrelle aika paljon kaikenlaista huolta, mutta nyt hän kehittyy ihan huikeaa vauhtia ja se on tällä hetkellä tärkeintä ❤️

Mitä teidän 9 kuukautiset osaa? ❤️

Jännityksellä jäämme odottamaan mitä meillä seuraavaksi opitaan 😍

Seuraathan meidän menoa myös instassa 😘

Leave a Reply