Yleinen

Golf on rantautunut elämääni

Niin siinä kävi, olen tainnut hävitä ”taisteluni” golfia vastaan. Juha, aviomieheni innostui viime keväänä golfista. Eikä siinä kauaa sitten mennyt kun hänellä oli green cardi ja paljon innokkuuta pelaamiseen. Minä, viimeisillään raskaana oleva en ehkä ollut ihan täysin yhtä innostunut tästä harrastuksesta. Toki yritin ja yritän edelleen tukea harrastuksessa ja on tosi kiva että hän on löytänyt oikeasti sellaisen lajin, josta tykkää ja jaksaa käydä pelaamassa. Mutta se aika mikä siihen menee. Näin neljä lapsisen perheen kotiäitinä, jonka mies tekee 12-14 tuntisia työpäiviä ei välttämättä kaipaa mitään kovin aikaa vievää harrastusta sille puolisolle 😅

Ja kaikki golfia vähääkään tuntevat tietävät, että kierrosta ei kierretä ihan tunnissa tai kahdessa, se on melkein koko päivän projekti. Mutta onhan se loppupeleissä kuitenkin pieni aika siihen nähden mitä se antaa Juhalle, yritän siis ymmärtää. Tunnen vain välillä jopa hieman kateutta siitä kun toinen voi niin helposti mennä ja tehdä. Ja voisinhan minäkin, ainakin nyt kun Konstakin on jo isompi ja pärjää hyvin myös hetkiä ilman maitoa. Mutta itsellä tulee ajankäytöstä aina isot ”morkkikset”, asia jota minun täytyy työstää itseni kanssa, koska pakkohan jokaisen on saada omia juttuja ja omaa aikaa elämään, etenkin näin kun olen kotona käytännössä 24/7.

Nyt huomaan että meidän kaksi vuotias tietää mikä on tutti ja putteri. siis KAKSI vuotias! Lapset ovat täysin innostuneita lajista myös. Käyvät isänsä kanssa rangella lyömässä palloja ja kotona putataan.

En tiedä onkohan minunkin pakko pikkuhiljaa innostua 😅 Oma golf kokemukseni rajoittuu lähinnä minigolffiin, muutamasti olen lyönyt oikealla mailalla, mutta en vaan ole vielä päässyt jyvälle lajin hienoudesta. Jotain mahtavaa siinä on oltava, kun tuntuu kaikkien olevan siitä innostunut. Ehkä menen kurssille ja annan mahdollisuuden kun saan ranteeni kuntoon 🤷‍♀️ Olisihan se ajatuksena tosi ihana, koko perheen yhteinen harrastus. Etenkin kun se vie niin paljon aikaa (ja rahaa) niin voisi sitten viettää yhteistä aikaa. Mutta se on ajankohtaista vasta kun lapset hieman kasvavat.

Silja haluaisi kesällä golfleirille, Kasperi myös mutta hän on vielä liian pieni. Täytyy katsoa, jos Siljalle joku lasten leiri löytyisi, halutaan kuitenkin mahdollistaa lapsille eri harrastusten kokeilu mahdollisuuksia. Mielestämme on tärkeä antaa lasten kokeilla kaikkea ja sitten voi itse päättää mitä haluaa alkaa harrastamaan. Emme työnnä heitä mihinkään suuntaan, mutta huomaan kyllä, varsinkin pojista että tottakai heidän mielestä golf on siistiä koska iskä (ja Siljan kummisetä) pelaa. Mutta mahtavaa, että ovat innostuneita liikunnasta ja eri lajeista ja monia pystyy harrastamaan ihan kotioloissakin, ei aina tarvitse liittyä joukkueeseen/seuraan.

Katsotaan miten meidän kesän käy, golfataanko loppukesästä koko perhe.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.