Yleinen

Hei meillä liikutaan

Konsta oppi vihdoin ryömimään. Ja vihdoin siksi kun yritystä on ollut niin kovasti, kädet vaan ei ole olleet yhteistyössä aiemmin, mutta nyt onnistuu ja niin mahtava katsoa toisen riemua onnistumisesta 😍 

Konsta on huomenna 7kk, hän siis osaa nyt ryömiä, istuu hyvin syöttötuolissa, syö taitavasti itse, on todella aurinkoinen, nukkuu hyvin ja on pysynyt terveenä. Ei voisi paremmin toivoa. Terveydestä puheenollen Konstalla on ollut yksi korvatulehdus, meidän kaikilla lapsilla ollut pahat korvakierteet pikku vauvasta alkaen, Santerille laitettiin ensimmäiset putket jo 4-5kk iässä. Ihanaa että tämä taipumus ei näytä Konstalla olevan! 

Tämä viikko on ollut vielä vähän arjen ja lomailun yhdistelmä, Kasperi on kotona ja Silja koulussa, Juha on tehnyt tämän viikon yövuoroa joka on myös epätavallista. Ei olla ehkä päästy ihan niihin meidän arkirutiineihin kiinni. Mutta mukavaa että Kassu on kotona ja Santerilla kaveri täällä, normaalistihan Kasperi on ti, ke ja to päiväkodissa. Olen kyllä miettinyt että olisi itselle helpompi ja Santerille kiva jos Kassu olisi kokonaan kotona. Mutta hän viihtyy niin hyvin sielä kavereiden kanssa ja tekeehän se hyvää tuommoiselle vilkkaalle 5 vuotiaalle. Santerille haetaan kerhopaikkaa ensi syksyksi kerhosta joka on kolmena päivänä viikossa 8.30-11.30 ja vielä samassa talossa Kasperin päiväkodin kanssa. 

                                                      

Instagramissa jo kirjoittelinkin että mulla meni puhelin rikki alkuviikosta, ohjelmisto tilttasi. Varmuuskopioita ei ollut ja iCloudissa tila täysi. Harmittaa niin vietävästi kaikki kuvat mitkä sen mukana meni (mm.kaikki Konstan syntymän jälkeen otetut kuvat). Nyt olen pikkuhiljaa päässyt vähän sen harmituksen yli ja onneksi puhelin lähti toimimaan tehdasasetusten paalutuksella. 

Mutta kaikkiaan ollut ihan kiva viikko, vähän tämmöstä löysäilyä. Lauantaina isommat menee mummolaan yökyläilemään ja vietetään Konstan kanssa laatuaikaa Juhan ollessa putouksessa. Kivaa vaihtelua sekin. Meidän Santerilla on aivan jäätävä uhma menossa ja tekee hyvää saada pieni hengähdystauko tästä kokoaikaisesta vääntämisestä 😅

Yllätettiin myös ihana kolmekymppinen 


Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.