Yleinen

Helmikuun viimeinen sunnuntai

Vitsit mistä ilmasta ollaan tänään saatu nauttia. Huomenna onkin jo maaliskuu ja virallisesti kevät, lunta varmasti riittää vielä pitkään mutta kyllä kevään tulon jo huomaa. 

Tänään on Siljan hiihtoloman viimeinen päivä ja loma onkin mennyt pääasiassa kotosalla. Ollaan leivottu, syöty herkkuja, leikitty, ulkoiltu ja nukuttu pitkään, tai isommat lapset on, Konsta ei. Lasten serkku oli meillä viikolla pari yötä ja Silja oli heillä yhden yön, tytöt ovat hyviä ystäviä keskenään niin kiva kun pääsivät viettämään lomaa yhdessä. He innostuivat myös kovasti hoitamaan Konstaa ja Silja onkin siitä asti leikkinyt Konstan hoitajaa. Aiemmin ei niinkään ole vauvan hoidosta kiinnostunut. Huomasin että miten paljon apua tuommoisista ekaluokkalaisista jo onkaan, syöttivät aamupuuroa, vaihtoivat vaippaa ja viihdyttivät, joka onkin se hankalin homma välillä. Konsta nauttii niin paljon muiden lasten seurasta että siinä jää äiti kyllä kakkoseksi.

Viimeisen lomapäivän ja yhteisen vapaapäivän kunniaksi kävimme Nuuksiossa retkellä, paistettiin makkarat ja nautittiin ihanasta ilmasta sekä yhteisestä ajasta. Juha on siis ollut koko viikon töissä ja senkin vuoksi tämänpäiväinen perhepäivä tuntu jotenkin super kivalta. Juhan työpäivät ovat pitkiä ja arkena hän on paljon pois, se on toki kurjaa Juhalle ja minulle mutta etenkin lapsille. Onneksi hänellä on myös vapaapäiviä ja höllempiä viikkoja, ensiviikolla onkin sitten paljon enemmän kotona. 

Kasperi on tosiaan vielä hieman toipilas ja alkuviikko piti olla lähinnä sisällä, lasten mummo onkin käynyt hakemassa Siljaa ja Santeria hänen luo kyläilemään. Siitä on kyllä ollut  mieletön apu, onneksi lapsilla on tuommoinen mummo. ❤️

Huomenna siis kello soimaan Siljalle, Kasperi on vielä ”sairaslomalla” ensiviikon. Siljalle kerroin loman lopusta ja että huomenna alkaa koulu niin neiti ensimmäisenä kysyi että millos se kesäloma alkoikaan.. Eli sitä jäämme odottelemaan. Toivottavasti kaikkien lomat on menneet hyvin ja olette pysyneet terveinä 😘 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.