Yleinen

Kahdeksas äitienpäivä

2021

Tänään vietän kahdeksatta äitienpäivää. Minun haaveeni on ollut ihan lapsesta asti olla äiti. Kaikki tapahtui vaan ihan täysin eri tavalla mitä olin kuvitellut. En voinut ajatella että tulisin äidiksi parikymppisenä, elinhän aika vauhdikasta elämää siihen aikaan. Jälkikäteen ajateltuna kaikella on ollut tarkoituksensa, enkä voisi olla onnellisempi kuin mitä nyt olen.

Olen äitiyden myötä saanut niin paljon mahtavia asioita ja ihmisiä elämääni. Erittäin tärkeitä ystäviä ja kavereita, kiitos teille kaikille, parasta jakaa tätä kanssanne ❤️

Nykypäivänä äitiys ei ole se helpoin asia, some ja kaikki vauvaryhmät luovat todella kovat paineet. Pitää olla oikeanlaista kenkää, istuinta, vaunua. Täytyy imettää, opettaa pullolle, nukkua perhepedissä ja pinniksessä. Välillä tuntuu että teet miten päin vain, niin aina on väärin päin.

Mutta on ne silti minulle enemmän antaneet kuin ottaneet, korvaamaton vertaistuki ja oikeasti tärkeitä ystävyyssuhteita sekä unohtumattomia hetkiä ja reissuja.


Toivon kaikkien luottavan omaan äitiyteen ja antaa välillä vaan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Olemme täydellisiä äitejä epätäydellisyyksiemme kera, ihanaa äitienpäivää kaikille mahtaville äideille ❤️

minä oman äitini kanssa ❤️
Ensimmäinen äitienpäiväni 2014
2016
2017
2018
2019
2020

Leave a Reply