Yleinen

Lapsiperheen kesälomavinkit – Tammisaari

Tammisaari on aivan ihana kesäkaupunki ja me käymmekin sielä joka kesä monta kertaa. Teimme taas reissun mökiltä tänne, matkaa ei ole kuin n.20 minuuttia, mutta pääkaupunkiseudultakin vain tunnin verran. Eli mahtava kohde ihan päiväseltään.

Tammisaaressa voisi sanoa olevan jokaiselle jotakin. Siellä on mahtava leikkipuisto lapsille, ihana uimaranta, idyllinen vanhakaupunki jossa ihania puutaloja ja kapeita kujia sekä kahviloita. Satama-alueella kävellessä tulee olo kuin olisi ulkomailla.

Me kävimme leikkimässä puistossa, kävelyllä ja pizzalla satamassa. Pizzeria Baywatch meren rannalla on aivan huikea, yksi parhaimpia pizzoja mitä olen syönyt ja tänne palaamme aina vain. Tammisaaressa on myös YLP pizzeria joka on todella suosittu, siellä emme ole vielä käyneet, mutta to do-listalla on.

Lapset olisi halunneet minigolffaamaan joka on rannan tuntumassa, sovimme että menemme sinne ensi kerralla. Näytti oikein kivalta paikalta. Leikkipuiston vieressä oli myös sellainen trampoliini kärry, jossa pääsi pientä korvausta vastaan pomppimaan. Jäätelökioski oli myös, mutta sieltä oli hellepäivänä melkein kaikki jätskit loppu. Me kävimme sitten kaupassa ostamassa jädet jälkiruuaksi.

Kaiken kaikkiaan voin kyllä lämpimästi suositella Tammisaaressa päiväretki kohteeksi 🤩

Meidät löytää myös instassa ❤️

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.