Yleinen

Mitä pakata lapsiperheen viikon lomalle?

Me lähdetään sunnuntaina autolla Lappiin ja ollaan sielä viikko, nyt päänvaivaa aiheuttaakin mitä pakata mukaan. Hyttysasiat olen selvittänyt ja niitä on hankittuna, toivon kyllä todella että peloittelut hyttysparvista olisi vähän liioittelua! Mutta mitä kaikkea sitä kuusi henkine perhe tarvitsee mukaan?

Oma lista näyttää kutakuinkin tältä:

-Vaatteet! Nämä vie ylivoimaisesti eniten tilaa, pesu mahdollisuus onneksi on mutta itse pakkaan aina mielummin vähän liikaa kuin liian vähän. Lämmintä pitää myös olla, koska Lappi eikä säätiedotuksesta voi olla varma. Vähintään illat ovat kylmiä.

-Ne hyttyskarkoitteet

-Kengät, ajattelin ottaa lapsille lenkkarit ja kumpparit

-Lasten pyörät otetaan mukaan

-Vaunut, sade-ja hyttyssuojat, itkarit

-Shampoot, hammasharjat yms. hygieniatravikkeet. Laturit

-Kellukkeet ja uikkarit, meillä on sielä ulkoporeamme 😍

-Automatkalle eväitä sekä iloista mieltä, luulen molempia tarvitsevan 12 tunnin ajomatkan aikana 😅

Eiköhän noilla aika pitkälle pärjätä, katsotaan kuinka täyteen tavaraa sen ison auton saan ja miten paljon unohtuu. Onneksi sielläkin on kauppoja ja kunhan tärkeimmät on niin eiköhän sitä pärjätä.

Ajateltiin lähteä ajamaan aikaisin aamulla ja ollaan perillä sitten kuin ollaan. Emme (toivottavasti) ota siitä matkasta sen suurempaa stressiä, pysähdellään juuri niin paljon kun on tarve. Ollaan kuitenkin lomalla eikä haittaa jos muutamana päivänä nyt sen matkan vuoksi rytmit menee sekaisin.
Kirjoittelen reissusta lisää myöhemmin ja instassa  varmasti näkyy myös 😘

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.