Yleinen

Vaunujen freesaus ja viikonloppu kuulumisia

Konsta yllätti minut viikolla ja oli vaunukopassa mahallaan kömpimässä ulos. Onneksi huomasin että vaunut heiluu eikä päässyt tippumaan. Joten meidän oli aika hyvästellä koppa ja siirtyä ratasosaan. Olen tätä asiaa vitkutellut, koska Konsta nukkui päikkärit ihan super hyvin kopassa. Nyt muutaman päivän perusteella unet eivät ole yhtä pitkiä enää, ehkä vaatii vähän totuttelua myös hänelle.
Meillä on Bugaboo donkeyt ja niissä on ollut kivaa se, että voidaan käyttää koppaa unilla ja ratasosaa hereillä ja niin ollaankin menty tässä pari kuukautta, mutta nyt tosiaan koppa menee kaappiin ihan turvallisuussyistä.


Meidän vaunut ovat aika vanhat ja päätin että haluaisin hieman freesata niiden ulkonäköä. Ajattelin tilata nahkaiset työntöaisan suojat ja ehkä uuden kuomun, niillä saisi nopeasti ja pienellä rahalla kivaa uutta ilmettä ja vanhat suojat jo repsotti. Kysyin tuttavalta tekijää niille ja löysinkin yhden joka suojia tekee. Hinta tuntu minusta turhan kovalta joten päätin näppäränä tehdä itse 😅 Aika farssi se oli kaikkiaan ja monta tuntia siihen meni, mutta sain suojat valmiiksi. Toisen joudun kyllä tekemään uusiksi, mutta toisesta tuli ihan siisti. En siis ole yhtään käsityöihminen, mutta aina välillä saan jonkun idean ja sitä alan tohkeissani toteuttaman. Harmittavan usein ne jää kesken, ajan tai taitojen puutteen vuoksi. Mut näistä oon aika ylpeä, vaikka anoppi hieman auttoi tässä(kin) projektissa.

Meillä oli myös lasten serkut yökylässä viikonloppuna yhden yön. Ihan mahtavaa kun he viihtyvät hyvin yhdessä, ihana serkkujengi kyllä 😍 Meidän Kasperi tykkää niin paljon 9 vuotiaasta serkkupojasta ja nautti taas tosi paljon kun pääsi hänen kanssa touhuamaan. Ja tytötkin ovat hyviä ystäviä keskenään. Toivottavasti he myös kasvettuaan ovat läheisiä toisilleen ❤️

Grillattiin, syötiin ulkona ja nautittiin ihanasta ilmasta. Juhalla on vielä maanantai ja tiistai vapaata, joten ensi viikko alkaa löysästi ja ajattelin nukkua huomenna aamulla niin pitkään kun vaan nukuttaa. Univelkaa on kyllä kertynyt taas ihan kiitettävästi näiden Konstan öiden kanssa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.