Yleinen

Vauva 10kk

Konsta täytti tällä viikolla 10 kuukautta. Ihana pieni maailman ihmettelijä löytyy meidän kodista. Kaikki kiinnostaa ja uusia taitoja opitaan jatkuvasti. Konsta rakastaa kesää, nurmikon syömistä sekä uima-allasta.

Konsta on oppinut lähiaikoina taputtamaan, menee piiloon ja kurkkaa sieltä, kiipeää portaita sekä kävelee sohvaa vasten. Kokoajan hän on liikkeellä hereillä ollessaan, meidän oma pieni ikiliikkujamme. Nukkuu kahdet päikkärit ja syö hyvällä ruokahalulla kaikkea mitä tarjotaan. Puurokin taas maistuu pienen puurolakon jälkeen.

Yöthän meillä on ollut jo monta kuukautta täyttä helvettiä, mutta nyt kaksi yötä on nukuttu!! En ehkä uskalla vielä hurrata, mutta ehkäpä valoa on näkyvissä tämänkin tunnelin päässä. Aamulla on kyllä herätty kukonlaulun aikaan, mutta otan mielummin sen kuin koko yön valvomisen.

Konsta rakastaa siskoa 🥰

Fyssarilla ollaan käyty tässä kuukauden sisällä muutamasti Konstan vasemman jalan vuoksi ja nyt odottelemme aikaa neurologille. Toivotaan että sieltä ei mitään sen kummempaa löydy vaan lähtee tuosta kehittymään. Olen niin kiitollinen että täällä tartutaan herkästi näihin ja tutkitaan, koska jos jotain tuen tarvetta ilmenisi niin aina helpompi miten varhain se on tiedossa. Kirjoittelen asiasta enemmän kun saadaan selvyyttä asiaan itsekin. Tällä hetkellä omat ajatukset on aika sekaisin ja toivon vaan ajan tulevan nopeasti.

Kasvukontrollissa käytiin myös juuri ja Konsta kasvaa, mutta hyvin hitaasti. Elokuussa on lääkäri näissä kasvuasioissa Jorvin lastenpolilla. Kaikenlaista tässä on kyllä pienen ihmisen elämään mahtunut, mutta onneksi tosiaan tutkitaan ja jos jotain mahdollisesti löytyisi niin saa siihen tukea mahdollisimman varhain.

Leave a Reply