Yleinen

Yhdeksän kuukautta

7556g ja 67cm täyttä rakkautta ❤️

Meillä on kotona hyvin aktiivinen iso pieni vauva. Hullua ajatella että nyt on saman aikaa vietetty mahassa ja mahan ulkopuolella. Pakko sanoa että kyllä se raskausaika tuntui ihan hurjan paljon pidemmältä ajalta, kuin mitä tämä Konstan kanssa vietetty aika on tuntunut. Konsta ei enää ole pikkuvauva eikä ihan taaperokaan, jotain siltä väliltä. Konsta on oppinut nyt nousemaan rappusia vasten seisomaan, liikkuu ryömimällä ja hytkyy konttausasennossa. Osaa istua ilman tukea, mutta ei vielä itse mene istumaan. Joka paikkaan hän kerkeää, etenkin jos sielä on jotain pientä, jonka voisi laittaa suuhun. Kyllä, tuon pojan suusta on kaivettu vaikka ja mitä. Rappusia olisi kans ihan huippu kiva päästä kipeämään.

Hänellä on oma tahto ja osaa pahoittaa jo mielensä. Sisarukset on best ja parasta on kun pääsisi aina heidän leikkeihin mukaan. Lattiakaivo on myös erittäin mielenkiintoinen ja iso suru tulee kun sieltä aina haetaan pois. Konsta rakastaa musiikkia, lattialla ollessa alkaa kädet vispaamaan ihan hurjasti ja sylissä ollessa hihkuu ja hytkyy musiikin mukana.

Konsta syö edelleen todella hyvin ja oikeastaan kaikki maistuu. Imetys on mennyt aika mahdottomaksi päivisin, jaksaa keskittyä maidon juomiseen about 10 sekuntia kerrallaan. Öisin kyllä sitten taas viihdyttäisiin tissillä päivänkin edestä. Melko mahdottomia edelleen nuo meidän yöt ovat.. Pitäisi varmasti vaan lopettaa se maidon tarjoaminen öisin, mutta kun tuo kasvu nyt on mitä on niin en oikein uskalla. Vaikka varmasti ottaisi omansa sitten päivällä. Yllättävän vaikeita asioita taas, vaikka neljäs kerta jo onkin.

Konstan oppiessa istumaan olemme ulkoilleet yhä enemmän myös hänen ollessa hereillä. Hän tykkää keinumisesta ja hiekkalaatikolla istua töröttää iloisena seuraten muiden leikkejä.

Kaiken kaikkiaan ihan huippu tyyppi on meidän yhdeksän kuukautinen vauva, juuri oikeanlainen kaveri meidän perheeseen. Mahtava nähdä millainen oma pieni persoonansa hänestä kasvaakaan ❤️

Leave a Reply